luz pojawił się bo nakrętka już była zerwana, a dokręcenie tylko pogorszyło spawę..Ktoś przy wymianie łożysk dokręcił za mocno nakrętkę, tuleja spuchła a potem się rozprężyła i zerwała gwint, potem dokręciliście już zerwaną nakrętkę...
Kilka dni temu miałem jechać Corsą do Norwegi, doładowałem Corsę i w drogę, Po 50ciu km autostrady usłyszałem znajomy hurgot...
Zjechałem do najbliższego garażu luz na tylnym kole, Wróciłem Corsą do domu i do Norwegi pojechałam pordzewiałym starym busem.Wpakowałem do niego wszystko z Corsy i jeszcze 350kg. Rusztowanie, które miałem sprzedać. Teraz ludze dzwonią i co chcą kupić, a ja zapraszam ich po nie do Norwegi.

Norweg jak zobaczył busa, to kazał mi go szybko schowąć do garażu aby plotek i ciekawskich sąsiadów nie straszyć....
W ten oto sposób stary busik zaparkował w garażu koło Audi Quattro rocznik 2011.
Teraz Noweg się śmieje, "twój bus pewnie myśli że jest w niebie, pierwszy raz w garażu, pewnie w ogóle nie będzie chciał z tąd wyjechać??!"
Oby chciał do Polski dojechać?

Silnik 1,9D spalanie 8,2l trasa średnio doładowany.. Wspomnienia z jazdy - koszmar.