Witam.Mam dylemat z założeniem reflektorów z Citroena ZX do blend busowych.
Po założeniu lamp,mam (samych odbłyśników z kloszem),mam między uszczelką ,a blendą szczelinę,którą mam zamiar uzupełnić silikonem w taki sposób,że nałożę na uszczelkę grubiej silikonu i włożę reflektor w blendę,jednak nie dociskając lampy do końca,żeby po zaschnięciu silikonu i wyrównaniu boków można było jeszcze docisnąć reflektor do blendy .
A jak Wy macie to zrobione?? Podżućcie parę pomysłów.
Blendy z lampami citroena ZX
Moderatorzy: t90, dreg35, magnum
- wezuwiusz3
- Generał
- Zodiac:
- dreg35
- Administrator
- Zodiac:
Re: Blendy z lampami citroena ZX
a dlaczego nie włożysz całego halogenu...
dreg35@forum.busomania.pl ale lepiej pisać na dreg35@wp.pl częściej zaglądam... lub dar.dreg35@gmail.com

Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- wezuwiusz3
- Generał
- Zodiac:
Re: Blendy z lampami citroena ZX
Z początku zamierzałem założyć właśnie całe halogeny,ale nie za bardzo to wyglądało.
Za dużo wystawało.Tak to wyglądało jak by ktoś go w d... kopnął,a patrzydła mu z orbit wypadły.
Na poważnie to właśnie na to założyłem tego posta,bo ciekawi mnie jak inni mają to zrobione.
Na razie pokleiłem blendy ,bo jakiś bałwan na szrocie powyrywał lampy zamiast je poodkręcać i miały duże uszkodzenia,pomalowałem na czarny pół mat i sobie leżą.Na razie nie chcę odkręcać licznika puki jeszcze nie muszę,żeby znowu pół instalacji się porozłączało.
Za dużo wystawało.Tak to wyglądało jak by ktoś go w d... kopnął,a patrzydła mu z orbit wypadły.

Na poważnie to właśnie na to założyłem tego posta,bo ciekawi mnie jak inni mają to zrobione.
Na razie pokleiłem blendy ,bo jakiś bałwan na szrocie powyrywał lampy zamiast je poodkręcać i miały duże uszkodzenia,pomalowałem na czarny pół mat i sobie leżą.Na razie nie chcę odkręcać licznika puki jeszcze nie muszę,żeby znowu pół instalacji się porozłączało.

Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |