Mam problem z wybierakiem w skrzyni.Jak prawidłowo ten wybierak ma być złożony.
U mnie to wygląda w taki spsób i tak było złożone.
I ni za HU ...hu nie chce się wybierak cofać na swoje miejsce,tylko zostaje na 1.2,zamiast cofać się na pozycję 3,4 biegu.
Wałek wybieraka biegów.
Moderator: t90
- wezuwiusz3
- Generał
- Zodiac:
Wałek wybieraka biegów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- dreg35
- Administrator
- Zodiac:
Re: Wałek wybieraka biegów.
nie widzę jednej tulejki z kołnierzem ale zapomniałem zrobić foty a w Etce tego nie widać...może w poniedziałek się uda...
dreg35@forum.busomania.pl ale lepiej pisać na dreg35@wp.pl częściej zaglądam... lub dar.dreg35@gmail.com

Hide post links |
- wezuwiusz3
- Generał
- Zodiac:
Re: Wałek wybieraka biegów.
No i masz słuszną rację.Znalazłem ją w trawie .Zgubiłem ją jak odkręciłem automat i postanowiłem ze słoneczka zejść do warsztatu.
Skrzynia już złożona .Czeka na montaż.Nie wiem czy to pogoda tak działa czy co.O 19 tak jak by ktoś mi klapki z oczu zdjął.Przypomniałem sobie że to ustrojstwo tam powinno być,bo bądż co bądz skrzynia jakoś działała,a w wcześniej dumałem ,przeglądałem etkę i nie mogłem sobie przypomnieć o tej miseczce.
Dzięki Darek.
Skrzynia już złożona .Czeka na montaż.Nie wiem czy to pogoda tak działa czy co.O 19 tak jak by ktoś mi klapki z oczu zdjął.Przypomniałem sobie że to ustrojstwo tam powinno być,bo bądż co bądz skrzynia jakoś działała,a w wcześniej dumałem ,przeglądałem etkę i nie mogłem sobie przypomnieć o tej miseczce.
Dzięki Darek.
Hide post links |
-